• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Coolangatta

Heel trots presenteren wij jou het Spaanse merk Coolangatta ! Coolangatta is een surf gebied in Australië, waar met heel veel passie volop gesurft wordt door mensen uit de hele wereld. Hele sportieve mensen surfen daar op de prachtig kolkende golven, maar ook zijn daar heel veel mensen die genieten van de heerlijke zon, de prachtige stranden en de schitterende natuur.
Dit komt volledig terug in de kledinglijn van Coolangatta. Sportieve tops, jurkjes en shorts, maar met een hele charmante uitstraling. De bohemien look van Coolangatta surfwear geeft ook duidelijk zicht op de flatteuze draagwijze van diverse tops en jurkjes/ tuniekjes en shorts. Draag jij graag bohemien look kleding met een vleugje sportiviteit erin, of hou jij juist van surfwear, maar wel met elegante vrouwelijkheid ? Dan is Coolangatta het merk voor jou !
Ook voor de heren doet Coolangatta Surfwear absoluut niet onder. Hele stoere shirts met diverse prints in diverse kleuren en maten. De maten van dit Spaanse merk vallen precies zoals de maten die wij bij ons gewend zijn, dat is dus geen belemmering om kennis te maken met dit super leuke merk.

Lees meer
Geen producten gevonden...