• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Rebel & Rose

Bij besteding van 100 euro aan Rebel & Rose producten, krijg je 10% korting op je aankoop! Gebruik de code Rebel10 bij de betaling van je bestelling.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Vol trots presenteren wij jullie ook het razend populaire Nederlandse sieraden merk Rebel & Rose. Een super stoer, elegant en smaakvol merk. De armbanden zijn voor mannen en voor vrouwen. Iedere Armband is uniek door de verschillende natuursteen kralen en is met veel liefde en fantasie met de hand gemaakt!
Rebel & Rose is een vrolijk merk met heel veel variatie en kleur, daarom is het juist zo leuk om een aantal armbanden van Rebel en Rose samen te combineren. Er zijn verschillende soorten armbanden van Rebel en Rose. Zo heb je voor de tikkeltje eigenwijze Rebelse onder ons de speelse “The more balls than most” line met de 5 stalen balletjes verguld met geel of rosé goud. Ben jij iets meer timide, dan zal jouw voorkeur uitgaan naar “stones only” line. Met elkaar vormen ze uiteraard een kleurrijk en zeer modieus geheel. Let wel op, deze zijn er in diverse kleuren en maten. Ook is er de “Lionhead”, wéér zo’n super stoere armband met en eigen karakteristieke uitstraling. De “Absolutely Leather” line is heel gevarieerd. Van breed naar smal en van alleen leren tot de stoere leren met stalen armbanden. Zoveel keus !!
Deze allemaal zijn zo mooi met elkaar te combineren en met de “sterling silver line” is het plaatje helemaal compleet.
De “Sterling Silver” line van Rebel en Rose is gemaakt van het eerste gehalte zilver en hebben één voor één een in het oog springende uitstraling!! Met deze buiten gewone super elegante armbanden zie jij er altijd fraai en oogverblindend uit.
Zeg jij nu eens eerlijk ! Ben jij een Rebel of ben jij een Rose ??

Lees meer
Rebel & Rose Maat
Rebel en Rose MM